Islanda renunţă la McDonald’s

Se pare că franciza McDonald’s a devenit presa scumpă pentru cei care o deţin în Islanda, astfel că cele trei restaurante care o deţin în capitală se vor închide.

La noi restaurantele de acest gen prosperă. Se construiesc mall-uri noi, apar tot mai multe KFC, McD şi altele. Că nu degeaba unul din 4 români are probleme cu greutatea.

Reclame

4 Responses to “Islanda renunţă la McDonald’s”


 1. 1 thcgirl77 octombrie 28, 2009 la 9:52 am

  americanii mananca la fast food pentru ca este ieftin. la noi KFC si McDonalds numai ieftin nu este, asa ca nu inteleg de ce prefera oamenii sa manance acolo. in arad cel putin sunt o gramada de fast fooduri cu mancare gatita, pentru 10 lei mananci un snitel cu cartofi, o ciorba/supa, ceva sau iti poti lua un kebab care desi ingrasa la fel, dar macar stii ca nu e facut in carne congelata si chifa dupa de la sute de kilometri.
  desi s`a terminat cu comunismul de 20 de ani e ciudat sa vezi cum inca inghitim orice prostie din vest ca niste disperati.

 2. 2 Adrian O. noiembrie 2, 2009 la 10:11 am

  Mai mult, ne străduim să înghiţim orice, chiar dacă ştim că e rău. Cea mai mare aglomeraşie la food court la mall era la McD şi KFC acum couă zile. Acolo unde este cea mai sănătoasă mâncarea 🙂

 3. 3 Dolly mai 21, 2017 la 2:14 pm

  Norway needs a second Black Metal revolution. The first one, being against the coclletivism of the christian religion, this time against the real enemy, the collectivist left wing socialist cancer.

 4. 4 http://goanalyze.info/mekonomen.se mai 31, 2017 la 9:12 pm

  I noticed that of the workshops in August mentioned above, even the ones which aren’t wholly in working hours, start at 4 pm, i.e. they’re partially in working hours. Also there are 2 instances of 2 workshops running simultaneously, so you can only attend one of them.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: