Sunt fericit

Da, astăzi sunt fericit şi ziua bună se cunoaşte de dimineaţă. Aşa că am deschis emailul şi primul mesaj îmi spune că am câştigat 1 milion de dolari la ceva loterie din SUA. Nu am participat, dar mă gândesc că am ceva unchi în America şi a pus un bilet pentru mine. Sunt milionar!

Apoi, al doilea mesaj mă anunţă că am câştigat un laptop, cu “licenţă free de Windows”. Excelent! Trebuie să trimit un email de confirmare, să dau adresa şi îmi vine acasă. Şi să depun un mic depozit. Nu ştiu de ce, probabil ca sign of good faith.

Un nenea din Africa îmi spune că îmi dă o groază de bani din ceva fonduri secrete de-ale lui, dacă îl ajut să le scoată din ţară. Sigur că da, doar am un milion de dolari deja, pot depune o garanţie de vreo 10000 de dolari în contul lui.

M-am supărat puţin când am văzut că ceva farmacie îmi spune că am nevoie de Viagra (după care m-am întrebat de unde ştiu ei, când eu nu am spus la nimeni încă), dar mi-a trecut, pentru că am văzut un email în care două rusoaice vroiau să se întâlnească cu mine. Titlul emailului era You are cute, we want to meet you. Cum să nu îţi treacă supărarea?

După cum spuneam, ziua se arată a fi excelentă. Şi e abia ora 8.30!

Reclame

1 Response to “Sunt fericit”


  1. 1 thcgirl77 iunie 18, 2009 la 6:11 am

    bun articol hehe 🙂 m`a distrat.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: