De duminică

Pentru fanii genului, iată un film independent, produs pe baza compilării informațiilor din volumele lui Tolkien privind personajul Gollum. Filmul nu are nimic de-a face cu actorii sau producătorii trilogiei Lord of the Rings. Totuși, atmosfera filmului se păstrează, iar cine gustă trilogia, va avea probabil răbdare să urmărească și The Hunt for Gollum. Aici se poate urmări filmul complet, în HD.

Eurovisionul a ajuns la final, comentariile curg pe tema prestațiilor mai mult sau mai puțin satisfăcătoare. Probabil că nimeni nu se aștepta la locul 1, dar poate un loc în primele 10 ar fi fost mai bun pentru românia. Oricum, iată ce ipoteză lansează Daily Mail privind prestația Elenei:

However Romania’s performance sparked speculation that the foxy lead singer could have been lip-syncing. As the scantily-clad women performed, a lone figure was seen in the shadows. This speculation was fueled by Norton who revealed competition rules state all performers must be present on stage, but that the rules said nothing about whether others could mime.

Deși e clar că ziaristul aberează, îmi place formularea scantily clad woman (femeie pe jumătate înțolită). Deci nu toată lume apreciază decolteul adânc, țâțele la vedere și puțin cântat pe lângă. Surpriză…

Articolul complet din Daily Mail aici.

Reclame

2 Responses to “De duminică”


  1. 1 Mircea Popescu Mai 18, 2009 la 8:47 am

    Pe parcursul secolului al XVIII-lea surprinde puzderia de „închisori” existente pe teritoriul Valahiei. Temniþe, puºcãrii, „gros”, ocne, închisori, ele se aflã pe lîngã fiecare slujbaº cu atribuþii „judecãtoreºti” sau diferite departamente de judecatã: ispravnicul de judeþ, marele spãtar, marele agã, departamentul de cremenalion, divan, Mitropolie, episcop, protopopi. Sã nu vã închipuiþi cã ele sînt „închisori” în sensul termenului de astãzi; cele þinute de slujbaºii laici ºi slujitorii Bisericii sînt mai degrabã simple odãi, a cãror uºi sînt zãvorîte cu lacãte, ce pot primi pe o anumitã perioadã de timp o persoanã, astfel încît sã fie izolatã de restul comunitãþii. De altfel, aceste temniþe ar trebui sã aibã un caracter provizoriu, sã þinã „presupusul vinovat” trei-patru zile dupã care sã-l transfere cãtre Bucureºti sau Craiova, atunci cînd este vorba de provincie, sau cãtre judecatã ºi temniþele diferitelor departamente de justiþie, atunci cînd este vorba de un centru de putere important. În pitacul sãu din 1781, Alexandru Ipsilanti le cere clar ispravnicilor de Olt sã nu zãboveascã prea mult cu þinerea hoþilor la „gros” ºi sã-i trimitã numaidecît cãtre „egzamenul” caimacamului de Craiova, ameninþîndu-i cu „urgia domneascã” dacã nu urmeazã aºa cum a poruncit. Slujbaºii de prin judeþe nu-ºi fac prea mari griji în privinþa poruncilor domneºti, mai ales cã þinerea unei temniþe aduce venituri considerabile ºi anume „banii grosului”, amenda plãtitã de întemniþaþi pentru a fi eliberaþi. Asta îl determinã pe Ipsilanti sã cuprindã în Codul penal din 1783 desfiinþarea închisorilor existente pe lîngã episcopate ºi cele de pe lîngã dregãtorii locali, cu ameninþarea cã cei ce nu se vor supune vor fi încarceraþi în „închisoarea cea publiceascã”, unde vor sta atîtea zile cît a stat ºi cel închis în temniþele lor. Mãsura nu este nouã, ºi Constantin Mavrocordat în „Constituþia” sa din 1741 hotãrîse desfiinþarea tuturor închisorilor existente pe lîngã protopopi ºi episcopi, dar…

  2. 2 thcgirl77 Mai 22, 2009 la 7:33 am

    draci playback…stim cum suna vocea ei si ea a cantat. greseala a fost ca femeia care a facut back-up singing a fost dosita acolo si nu au pus`o sa stea pe scena, in spatele lor un pic.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: