Sex Machines Museum

Plimbându-mă prin Praga, dau înntr-o străduță relativ centrală de o intrare roșie unde scria mare Sex Machines Museum. În mod evident, era un obiectiv care nu se putea rata, deci am intrat.
Organizat pe trei etaje, muzeul are exponate variate, educative și unele amuzante. Partea de sus este rezervată sadomasochiștilor și celor care preferă rough sex. Etajul din mijloc este rezervat jucăriilor sexuale mai vechi, dar și celor mai bizare piercinguri pe care le-am văzut (cercei de toate formele și culorile, cercei cu pene atașate pentru clitoris – oare gâdilă?). Parterul este rezervat jucăriilor sexuale oarecum mai obișnuite și unui cinematograf în care rulau două firme porno vintage, de prin anii 1920. Amuzante 🙂
Fotografiatul nu era interzis explicit, ca la alte muzee (prin semne ori inscripții), dar exista câte un supraveghetor care atenționa lumea dacă făcea poze folosind blitzul sau dacă insista prea mult asupra unui obiect.

Reclame

2 Responses to “Sex Machines Museum”


  1. 1 fanitza martie 18, 2009 la 8:46 pm

    dar cine insitat prea mult asupra unui obiect? 😀

  2. 2 boyarul martie 28, 2009 la 3:46 pm

    Si in Paris (foarte aproape de Moulin Rouge) exista ceva similar: Musée de l’érotisme. Falusuri, masinarii, literatura ertotica si tot ce tine de erotism. Nu are extrem de multe exponate, insa daca te pasioneaza subiectul, pentru 5 euro (tarif redus cu voucher-ul de pe site) poti arunca o privire.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: