Nu răspund la telefon

Technorati Tags: ,

Telefonul mobil este unul din atributele civilizației. Dacă nu ai, ești fie retrograd, fie inactiv, fie amândouă. Este un must have, la fel ca și cheile de la casă ori pantofii. Nu pleci fără el. Dacă mai are și ceva diamante ori ceva cristale Svarovski, atunci deja se adresează unei alte categorii, funcția lui nu mai este cea simplă, de telefon, devine accesoriu.

Ce te faci însă cu oamenii care au telefon mobil și refuză să răspundă? Din diferite motive, cred că cel mai prost fiind l-am uitat acasă. Păi dacă e mobil, e făcut să îl ai la tine, așa se presupune. Îl uiți acasă, te întorci după el, mai ales dacă ești o persoană căutată de multă lume. La fel, un alt motiv imbecil este nu cunosc numărul, nu răspund. Cum pula să cunoști toate numerele din lume? Dacă te sună cineva să îți spună că ai câștigat un premiu, niște bani ori o mașină și tu nu răspunzi? Sau, un scenariu mai plauzibil, dacă ești om de afaceri și vrea cineva să te contacteze pentru a-ți da bani? Adică un client vrea să beneficieze de serviciile tale și tu, ca un imbecil, nu răspunzi? Pe locul trei este chestia nu am auzit telefonul. Pune-i sonerie sub formă de goarnă dacă ești surd și leagă-ți electrozi de coaie ca să simți când sună, dacă ești surd.

Sigur, viața era mai simplă fără telefon mobil.

3 Responses to “Nu răspund la telefon”


 1. 1 fanitza Martie 18, 2009 la 8:48 pm

  „Pe locul trei este chestia nu am auzit telefonul. Pune-i sonerie sub formă de goarnă dacă ești surd și leagă-ți electrozi de coaie ca să simți când sună, dacă ești surd.”

  😆

 2. 2 unu Aprilie 8, 2009 la 10:52 am

  bag si eu motivele astea, dar poate chiar nu ma intereseaza daca am castigat la loto sau ca vor sa-mi dea masina sau orice altceva, eu vreau sa nu raspund la telefon, e libertatea de a alege cu cine vreau sau nu sa vorbesc.
  si daca persoana care ma suna nu intelege ca nu vreau sa vorbesc la tel cu ea sau cu nimeni ii bag un motiv tampit si gata.

 3. 3 Adrian O. Aprilie 8, 2009 la 12:09 pm

  Nici eu nu am chef de vorbit tot timpul şi cu toată lumea, mai dau şi eu ocupat la oameni. Dar când eşti om de afaceri şi dai numarul personal de mobil, atunci ar trebui să răspunzi la el. De acolo a pornit postul, am sunat în ziua aia ca un disperat pe unul ca să îi dau bani. Şi nu a răspuns 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Martie 2009
L M M M V S D
« Feb   Apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: