Una zicem, alta facem

Sunt puţine lucruri constante pe la noi, dar cu siguranţă unul din ele este continua scădere a calităţii serviciilor şi pişatul cu boltă pe consumatori. Adică de sus, pentru că Clientul nostru, stăpânul nostru se aplică, dar nu la noi. Începând de la garanţii, unde returnarea unui produs defect pare o adevărată aventură, până la banala plată cu cardul. Toate magazinele au lipite pe geam branduri cunoscute de carduri. Când scoţi cardul, ţi se spune că nu poţi plăti. Păi, nu aveţi pe geam…cum, nu pot?  Răspunsul vine prompt:  A, pe geam am lipit că o să avem plată, dar nu acum. Numa’ mai încolo.  Iar acest mai încolo este asemenea timpului din poveşti, un timp indefinit. La un magazin relativ mare de lângă mine, nu pot plăti de doi ani şi jumătate cu cardul. De la deschidere. Şi de fiecare dată le întreb pe vânzătoare (le cunosc deja) când vor înceta să mintă clienţii şi vor dezlipi chestiile de pe geam. Îmi spun că nu le dau jos că vor avea plată cu cardul şi apoi trebuie să le pună la loc.

Aproape toate benzinăriile au un panou mare prin care anunţă serviciile disponibile. aici merge plata tu cardul, dar la 90% din ele, pistolul de aer este stricat. Iar aspiratorul (cu fisă) funcţionează cînd vrea el. Apa pentru parbrize este întotdeauna murdară (şi de cele mai multe ori apă chioară, care doar întinde mizeria – existentă din belşug pe drumuri – pe parbriz şi mai adaugă ceva la ea).

Aşa că de fiecare dată când se deschide câte ceva nou şi aud dorim să oferim clienţilor noştri cele mai înalte standarde de calitate mă grăbesc să ajung şi să profit. Că mâine nu ştiu ce găsesc.

1 Response to “Una zicem, alta facem”


  1. 1 Diana Martie 5, 2009 la 2:21 pm

    Da… astea sunt serviciile, sa vezi tu cand ai de recuperat o taxa achitata gresit! bine asta e sector public… dar unde sa spun :))


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Martie 2009
L M M M V S D
« Feb   Apr »
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: