Movies

rx_id=198985;rx_theme=”embed”;rx_width=”450px”;rx_height=”150px”;rx_background=”ffffff”;rx_fontfamily=”Arial,Verdana,Tahoma,sans-serif”;rx_fontsize=”13px”;rx_description_length=”200″;rx_display();

Filmul este în mod clar unm film pentru copii. Aventuri de genul celor din Indiana Jones (părțile bune, cele vechi), acțiune previzibilă și deloc complicată. Se ajunge rapid în ”mijlocul acțiunii”, iar dialogurile devin uneori chiar amuzante.

rx_id=318926;rx_theme=”embed”;rx_width=”450px”;rx_height=”150px”;rx_background=”ffffff”;rx_fontfamily=”Arial,Verdana,Tahoma,sans-serif”;rx_fontsize=”13px”;rx_description_length=”200″;rx_display();

Film de văzut cu prietena într-o seară semi-romantică, cu o acțiune diluată și cun un final (aproape) previzibil. Totuși, ideea filmului, că suntem prea ocupați în această lume nebună ca să mai avem timp și de lucruri normale rămâne valabilă. Apelăm la soluții instant, la surogate și nu la lucrurile normale.

Reclame

2 Responses to “Movies”


  1. 1 thcgirl77 octombrie 6, 2008 la 8:04 am

    cel mai mult m`a amuzat faza lacrimogena din „Calatorie…”. baiatul, emotionat si trist, la malul marii, dupa ce au ingropat ramasitele tatalui sau si Brendan Fraiser, incercand sa para si el trist, dar cu o grimasa pe fatza ca numai sa razi iti venea.

  2. 2 Un om...normal octombrie 6, 2008 la 8:21 am

    A fost amuzant şi faptul că, în cădere, aveau toţi aceeaşi viteză, deşi diferenţa de greutate era evidentă.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: