Tatuaje

Nu există un loc mai bun de a-ți arăta tatuajele decât la plajă. Fie că sunt mari, pe tot spatele (sau pe întregul omoplat), fie că sunt mai mici, pe picior sau pe antebraț, ele arată că ești deosebit de alții, că ieși în evidență. Nu poți fi un cock diesel moter-fucker who can’t even turn to wipe his ass (vorba celor din ”Bad Boys”) care se respectă fără a avea cel puțin un tatuaj. Cele cu Isus (da, am văzut și din astea, oare ce-o fi fost în capul lor) cu coroana de spini pe cap sunt deja demodate, la fel și cele cu capul de indian de pe Lucky Strike – or fi fost confundați oamenii cu un pachet de țigări umblător. Au apărut acum tatuaje cu pretenții intelectuale, un fel de bici făcut din căcat, dar care nu reușește să puște. Am vazut azi la plajă pe unul care își etala un tatuaj, proaspăt făcut, cu simbolul chinezesc Yin și Yang. Acoperit cu canamicină (cred, ca să nu se infecteze) și cu un bandaj, tatuajul era arătat cu zgârcenie de stăpânul lui în cadrul unui cerc de prieteni, care se mirau la vederea acestuia de parcă era cel puțin una din minunile lumii. Am văzut, de asemenea  un tip cu o burtă destul de respectabilă care avea un tatuaj în jurul buricului, de unde porneau raze, buricul reprezentând în acest caz centrul soarelui. Oare să fie prima aplicație practică a zicerii Când…apare, soarele răsare?

Există apoi categoria pițipoancelor, în cazul cărora tatuajul este un must have. Cam ca și telefonul mobil care face poze în baie, bune de pus pe haifaiv. Sigur, se schimbă situația, apare câte un tatuaj finuț aici, o floricică, o mică sârmă ghimpată în jurul bicepsului lucrat la sală, un nonsens pe gleznă ori o chestie mayașă desupra curului fundului.

Fără a contrazice tot ce am spus mai sus, voi mai observa un lucru. Tatuajele au avut diferite roluri în vechime (semn de recunoaștere, funcție ceremonială etc), dar toate cereau ca tatuajul să fie vizibil. Nu înțeleg categoria de băiețași și fătuțe care își fac tatuaje în zone intime. Dacă tot alegi să îți faci un tatuaj, măcar nu-l face pentru tine doar. Arată lumii cu mândrie că ești însemnat, că ești diferit de alții și că ieși în evidență dintre cei care, caracterizați prin mediocritate și prostie, au ales să nu își facă un tatuaj.

2 Responses to “Tatuaje”


  1. 1 thcgirl77 Iulie 20, 2008 la 6:15 pm

    nu mi`as face tatuaj vreodata pentru ca arata foarte vulgar.

  2. 2 Un om...normal Iulie 21, 2008 la 5:59 am

    Asta am uitat să spun, nu mi-aş face nici eu tatuaj. O sa adaug…


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Iulie 2008
L M M M V S D
« Iun   Aug »
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: