Încă ne agăţăm

de ideea că Olanda ar putea să ne dea meciul pur şi simplu, cu argumente de genul că ar vrea să îşi menajeze titularii, că ar vrea să evite o întâlnire cu Italia ori Franţa în sferturi…
Nu îmi vine să cred cât se poate bate apa în piuă pe un subiect care, până la urmă, va fi uitat în câteva zile. Se inflamează spiritele, se discută ultimele ştiri din tabăra tricoloră (de fapt interviuri mai vechi luate de TVR), se dezbate fiecare cuvânt şi se interpretează fiecare nuanţă şi inflexiune din vocile jucătorilor.
În schimb, viitorul bucureştenilor este lasat pe planul doi. A câştigat Oprescu, se vor opri probabil proiectele începute, vor începe alte proiecte, licitaţii, şpăgi, dorind să arate că e mai bun decât Videanu şi cu siguranţă mai bun decât Blaga. Nu cred că este, dar fiindcă nu trăiesc în Bucureşti nu cred că sunt cel mai în măsură să o spun. O vor spune cetăţenii Bucureştiului, cei care au avut oportunitatea să vadă pe postul naţional, în seara alegerilor, o mirobolantă emisiune privind…EURO 2008. Nu un talk-show sau o analiză a celor petrecute, se pare ca un meci e mai important. Şi măcar dacă ar fi fost ceva de capul acelui talk-show, dar invitaţii erau în permanenţă întrerupţi de moderator, era greu să urmăreşti o idee pentru că fiecare o ţinea pe a lui, era un dialog absurd, al surzilor.

Reclame

1 Response to “Încă ne agăţăm”


  1. 1 făniţă iunie 17, 2008 la 12:16 pm

    vom bate, că ne dau sau nu meicul…

    cine vine duminică la viena? 🙂


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: