Persoane cu nevoi speciale

Iata ce scrie aici ziarul Gandul. Desi stiu ca nu e bine sa doresti raul oamenilor, le-as dori acelor javre si retardati sa pateasca fix ca acel om in carucior. Si ei, si familiile lor. Sa vada cat e de bine. Lucrez chiar in acest domeniu si stiu cu ce greutati se confrunta aceasta categorie, la ce discriminare si marginalizare sunt supusi.

Powered by ScribeFire.

Anunțuri

3 Responses to “Persoane cu nevoi speciale”


 1. 1 Maya Ianuarie 22, 2008 la 2:50 pm

  Lipsa de bun simt,de respect si desconsiderarea totala a persoanei care iti cere ajutor,asa as cataloga eu acesti vatmani…Din pacate nu este singurul loc unde acesti oameni nu au nici o conditie de mobilitate.In primul rand daca te uiti bine,mai ales in Arad aproape nici un magazin,institutie publica nu are rampa,sau macar sa fie la nivelul asfaltului pentru a oferi accesul tuturor in incinta sa.La noi in tramvaie nici nu se pune problema sa se ofere accesul persoanelor cu dizabilitati.Nu am vazut in viata mea o astfel de rampa,si crede-ma ca circul in fiecare zi cu tramvaiul…Si in contrast cu noi pot spune ca sunt ungurii care pana si la bai au sistem de intrare in bazin pentru persoane cu probleme,rampe peste tot.Nu mai vb de Austria pentru ca suntem cu 50 de ani in urma.
  Este pacat,pentru ca tocmai puterea de mobilitate si simplul fact ca acesti oameni simt ca se pot descurca singuri le da tarie sa treaca mai usor peste problema cu care se confrunta,iar la noi nu se face nimic in acest sens.

 2. 2 M. Ianuarie 22, 2008 la 6:55 pm

  :(( cat de mult m-am intristat… ce rai sunt oamenii…

 3. 3 un om normal... Ianuarie 22, 2008 la 8:05 pm

  @maya: Nesimtirea si lipsa de respect fata de unele categorii (y compris persoanele cu dizabilitati) au ajuns ceva obisnuit.
  @m: Si eu m-am intristat, dar din pacate am vazut prea multe chestii din astea ca sa ma mai consum. Nu spun ca nu fac nimic sa le indrept, dar nu le mai iau personal.


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: