Luxury Show

Acum cateva zile s-a incheiat si mult-laudatul Luxury Show, un alt prilej pentru protipendada Bucurestilor si a țării în general de a fi vazuți la televizor și de a stârni admirația gloatei de gură-cască. Rezultatele sunt bun, din ce în ce mai bune, așa cum arată organizatorii pe pagina web a târgului. Da, da, există și o pagină web, ca nu care cumva vreunul dintre oamenii cu bani să rămână pe dinafară. Facem pagină web, punem acolo tot ce se găsește pe la târg, și apoi vine lumea să facă un shopping, că doar tot vine Moș Crăciun.

Am văzut pe acolo tot felul de oameni: bătrâni însoțiți de iubitele lor (ei le iubesc pe ele, iar ele iubesc banii lor), vizitatori și fauna obișnuită la stfel de evenimente.

De lux au fost nu doar exponatele, ci și femeile care le preyentau. Bine, erau și ele un fel de exponate, că doar nu pe degeaba aveau rochiile acelea vaporoase care mai mult arătau decât ascundeau. Macar a fost gratis privitul. Deși nu cred că este un târg care să merite a fi organizat în România, nu pot să fiu de acord cu aceia care sunt total împotriva lui, pe motivul că : „sunt atâția oameni necăjiți, și ăștia fac târg”. Bun, și dacă nu s-ar fi făcut târgul, atunci oamenii necăjiți ar fi avut brusc o situație bună. Nu cred că invidia (uite ce își permit alții, iar eu nu pot nici…să fac) este soluția. Să lăsăm pe fiecare să aibă o părere și să facă ce poate. Sau ce își permite. Ascultați un clip audio care o să vă ofere o altă imagine a acestui târg, una mai optimistă. De asemenea, o galerie de poze cred ca va fi bine venită. Pozele sunt de la ProMotor, dar cred ca sunt prea reușite sa nu le vadă lumea și în alte locuri :). Click aici pentru poze.

0 Responses to “Luxury Show”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s
Decembrie 2007
L M M M V S D
    Ian »
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Anunțuri

%d blogeri au apreciat asta: